neljapäev, 9. jaanuar 2014

Aasta esimene

Häid soove ja innustust uuteks tegemisteks saabus heade sõprade ja kolleegide poolt aastalõpus suurel hulgal. Patt oleks need ainult endale jätta. Ilusat alanud aastat Teile kõigile!

Kolmekuningapäeval arutasime Jõgeva vallamajas kauplusbussi teenuse osutamise jätkamise teemadel. Osalesid teenust tarbivad vallad ja teenuse pakkujad. Nõupidamise tulemus on see, et kauplusbuss alustab uuesti sõitu 13. jaanuarist.Uus graafik ja info on kättesaadav ettevõtte Maksibussid OÜ kodulehel. Ajad võivad veel täpsustuda, sest graafik on peatuskohtadega täienenud ning peatuste läbimise sagedused on ka muutunud. Ikka maainimeste kasuks.

Päeva teises pooles toimus eelarvekomisjoni ja vallavalitsuse ühine istung, kus oli üks päevakorrapunkt - valla 2014. aasta eelarve projekti arutelu. Vaadati läbi komisjonidest laekunud ettepanekud ja taotlused. Mõnede kulukohtade osas on vaja veel lisainformatsiooni koguda. Vastuolusid tekitanud (hääled jagunesid pooleks) punktid jäeti volikogu otsustada. Jaanuari volikogus toimub eelarve esimene lugemine.

Teisipäev algas valitsuse istungiga. Sotsiaalvaldkonna, maakorralduse ja jäätmeteemadele lisaks kinnitati valla kriisikomisjon ja selle uued liikmed - vallavanem, abivallavanem Tõnu Uuna, sotsiaaltöö peaspetsialist Marika Kalm, OÜ Torma Soojusest Toivo Tähtjärv, uued liikmed: pereõde Merli Oras, konstaabel Kirsti Tertõtšnaja ja koolijuht Toomas Aavasalu.
Lisaks otsustasime välja anda valla tänukirja pikaajalise ja tulemusliku töö eest lasteaia direktorile Kaja Ivaskile. Palju õnne!

Õhtul toimus spordihoones  teine spordiümarlaud, kus arutleti spordielu üldise korraldamise teemadel. Otsustati volikogu kultuuri-ja spordikomisjonile saata sihtasutuse põhikiri ja selgitavad dokumendid. Ümarlaua lõppedes oli küll tunne edasise osas õige.

Reedel saame vabariigi aastapäeva ürituse töörühmaga kokku, et kokku leppida, kuidas oleks vabariigi aastapäeva väärikas tähistada. 

Laupäeva veedame Luual. Sõbrahinged koos Maarja-Magdaleena kooriga ei lõpeta päeva enne kui "Taandujad" on selgeks saanud. Või selguse poole...

Uuel nädalal uued uudised.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar