esmaspäev, 30. detsember 2013

Aasta viimane

Jõulupühade eelsel esmaspäeval kutsuti mind Torma päevakeskuse jõulupeole. Liialdamata võib öelda, et see on meie vallas üks hea auraga paik. Ja selle loojatele ning hoidjatele tänu avaldamisega koonerdada ei tohi. Ma loodan siiralt, et tegijatel jätkub jõudu ja tahet.

Aasta eelviimasel päeval toimus valitsuse istung. Nagu ikka oli suurem osa päevakorrast sotsiaali teemad, mõned maa ja jäätmekäitluse asjad. Lisaks vaadati üle 2013 aasta eelarve  ning otsustati 2014  valla vahenditest makstavate sotsiaaltoetuste määrad.

Eilsesse päeva mahtus ka Ida-Eesti Jäätmehooldukeskuse üldkoosolek, kus valiti uued juhatuse liikmed ja esimees. Aitäh meie maakonna omavalitsusjuhtidele usalduse eest. Torma vald esindab Jõgevamaad IEJHK juhatuses edasi ja jätkab juhatuse esimehe rollis.

2013. aasta kokkuvõtted valla elust - olust teevad need, kes seda aastat alustasid. Mina saan öelda, et kuu vallavanemana on olnud tegus ja töörohke. Uue aasta esimese täistöönädala kalender on juba sündmustest kirju, aga sellest edaspidi.

Tantsuga saab uut aastat vastu võtta seekord Vaiatu ja Sadala rahvamajas. Nii et jätke sõiduvahendid koju ja jalutage  peole. Nautige rakettide ööd ja rohelist aastavahetust!

Head vana - aasta lõppu!


1 kommentaar:

  1. Ajakell käib ikka ühte sammu
    ja meile tunde väsimatult lööb.
    Nii mõtlikuks teeb küünlatule valgus,
    üks aastalõpp on jälle meie ees.

    Ja arglikult poeb hinge jõulutunne
    ning soove mitmeid keerleb peas,
    nii arglik pole olnudki see tunne
    hing ootamas on erilist ja head.

    Kaugusesse suunan oma pilgu
    ja ootamatult äkki ma tean,
    miks küünlatuli rahustavalt vilgub –
    ta ajakilde kokku seab.

    Neist teha tahab imekauni pildi,
    kus mälestused möödunust on sees,
    kus mineviku unistusi helgib,
    kus täituvad kõik soovid meie teel.Kaunist lõppu ja paremat algavat,suured kallid ka!

    VastaKustuta