kolmapäev, 5. veebruar 2014

Küünlakuine

Jaanuari lõpp oli tegevusterohke. Volikoguliikmete koolitusel valgustasid Pärnu Kolledži lektorid Jõgevamaa rahvast, kuidas oleks mõistlik vallaasja ajada. Mõtlemiseks sai materjali hulga.

Hea emotsiooni sain lasteaias. Laste siirad esinemised ja olek lasteaia juhi sünnipäeval oli ääretult tore, õnnitlused südamlikud ja soojad.

Jõgeval toimus nõupidamine maakonna tasandi korvpallikorralduse teemadel. Kokku said tegijad ja jagajad. Meestel mõte liigub!

Jaanuari kuusse mahtus ka kohtumine Sadala naisteklubiga. Hea on kuulda probleeme ja rõõme vahetult, siis saab selgitada põhjuseid ja leida lahendusi kiiremini kui muidu. Rääkimine, eriti lahti rääkimine, aitab mõista.

Kuu lõpus tegelesime veel soojamajanduse teemaga - lasteaia ja Sadala kooli katlad tahaks vahetada odavama ülalpidamiskuluga ja taastuvenergia kasutamisega katelde vastu. Rehkenduste järgi peaks kokkuhoid olema märkimisväärne.

Küünlakuu algas nagu matemaatika eriklassis. Kõikvõimalike kalkulatsioonide tegemine aitab tegelikult mõista süsteemide olemust ja näitab ära kokkuhoiu võimalused. Eelkõige nendes valdkondades, mis valla eelarvest võtavad suurema osa.

Sel nädalal osalesin haridus- ja noorsookomisjoni ning eelarve- ja arengukomisjoni ühisistungil ning kultuuri- ja spordikomisjoni istungil.

Kohe-kohe alustame arengukava koostamisega. Kõik vallakodanikud on protsessis oodatud. Nädala lõpuni on aega esitada materjale vallalehe tarbeks.

Laupäeval on Naiskodukaitse Torma jaoskonna üldkoosolek. Ootame oma ridadesse uusi ja aktiivseid liikmeid!

Pühapäeval kohtun Vaiatu külaseltsi juhatusega, et arutada rahvamajaga seonduvat.

Nädalalõpu kohtumiste tulemustest saate teada jägmises postituses. Tundub, et jätsin raporteerimises liiga pika vahe - tagantjärele on päris keeruline toimunut edasi anda. Jääb selline kalendri väljavõtte tunne. Peab tihedamalt blogi lahti tegema :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar