teisipäev, 20. mai 2014

Sata’ Pikne niida et külänt saass meile ja maalõ

Arengukava uuendamine on hea hooga alanud. Avalikud arutelud ja valdkonna SWOTid on koostatud kultuuri- ja spordi ning juhtimise kohta. Tulemas on hariduse- ja noorsootöö ning majadusteemade avalikud koosolekud. Toimumise ajad on valla kodulehel. Hariduse ja noorsootöö teemal kohtume homme 21.05 algusega 16.00 Torma kooli saalis. Majandus ja tehniline taristu töögrupp korraldab avaliku koosoleku 22.05 kell 16.00 vallavalitsuse istungite saalis. Olge aktiivsed osalema!

Mai alguses sõitsime läbi valla territooriumi ja kaardistasime lagunenud hooned. Kõige hullem olukord pole, kuid märgukirja materjali kogus küll.

Jõgevamaa Aasta Ema 2014 kuulutati välja 9. mail Puurmani lossis. Valituks osutus Karina Kaarepere, meie valla kandidaat oli sel aastal Jaana Sepper. Oli ilus ja südamlik õhtu Puurmani lossis. Emadepäeva nädalavahetusel toimusid kontserdid Tormas ja Vaiatus.

Vallavalitsuses nagu ikka sotsiaali teemad ja maa-ning majanduse asjad. Lisaks määrasime komisjonid Sadala kooli direktori konkursi, hajaasustuse programmi ja Kauni Kodu konkursi läbiviimise tarbeks. Info konkursside ja programmi kohta on olemas ja tulemas valla kodulehel. Osalege, tehke ettepanekuid ja jagage infot!

Euroopa Sotsiaalfondi rakendusüksus Eestis kutsus kokku KOV juhid seminarile, kus tutvustati järgmise programmeerimisperioodi ESF eesmärke ja meetmeid.

Mai kuu omavalitsusliidu juhtaus arutles OVL tuleviku teemadel, kuulas Elioni ja Innove Rajaleidja keskuse ettekandeid ning JAEKi juhi aru andmist.

Eelmisel reedel pidas Sadala Külade Selts oma 10. sünnipäeva. Rahvamaja oli külalistest tulvil, pidu oli mõnus ja kontsert suurepärane. Külaselts tänas toetajaid ja aktiivseid liikmeid. Kõige rohkem läheb alati korda oma inimeste arvamus ja seda olulisem on nende tugi ja tunnustus. Ja seda ma sünnipäeva peol tundsin. Aitäh!!!

Pühapäevane Jakobsoni talulaat Vaiatu külas oli päikesene ja hoogne. Ma ei tea, kui palju said külaseltsi liikmed ja nende pered laadamelu nautida, kuid pealtvaatajatele ja külastajatele jagus kõike parasjagu. Tänu korraldajatele ja järgmisel aastal jälle!

Kahe pikse vahel.



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar